Stvaramo doživljaje
za pamćenje

Slušamo pažljivo vaše želje i ideje te ih transformiramo u kreativno i vrhunsko iskustvo nastojeći uvijek nadmašiti vaša očekivanja!

Bilo da se radi o dječjem rođendanu, vjenčanju ili ekskluzivnom korporativnom događaju, možete se pouzdati u profesionalnu uslugu, hranu i pića vrhunske kvalitete, na jedinstvenoj lokaciji u samom središtu Zagreba

Zašto smo vaš najbolji izbor?

Dječje proslave

Dječji rođendani, krštenja, proslave Prve pričesti i Krizme i ostali eventi za djecu. Nudimo organizaciju dječjih proslava na otvorenom uz dječje igralište sa sadržajem za djecu, catering, piće, animatore, dekoracije i sl.

Razne privatne proslave

Rođendani, zaruke, djevojačke / momačke večeri, proslave diplome i ostali tematski eventi. Nudimo organizaciju proslava na otvorenom i u zatvorenom prostoru, mogućnost privatne zabave uz hranu i piće, DJa, fotografa i predivan ambijent.

Vjenčanja

Nudimo organizaciju vjenčanja na otvorenom i/ili zatvorenom prostoru za sve tipove vjenčanja; od malog, romantičnog, tradicionalnog, velikog do disco vjenčanja.

Poslovni eventi

Organizacija svih tipova poslovnih evenata; od kongresnih sastanaka do poslovnih proslava i domjenaka uz hranu i piće u predivnom ambijentu. Naš tim kreativaca posvećen eventima kreirat će zajedno s vama event za pamćenje kroz scenografiju, dekoraciju, izvođače, posebni program i brigu oko protokola. Posvetite se svojim gostima, a ostalo prepustite našem timu.

Rezervirajte svoje mjesto